Sanna Ohlander

Frilansande matstylist och matkreatör. Jag hjälper mina kunder med allt från att testlaga produkter till receptframtagning- och utveckling samt med matstyling till foto och film. Genom åren har jag arbetat med ett stort antal olika kunder inom livsmedelsbranschen. Material har bland annat tagits fram till kokböcker, broschyrer, förpackningar, säljmaterial, webb och sociala medier.

Vad jag kan hjälpa dig med

Matstyling

Som matstylist lagar och stylar jag mat för reklam, både till stillbild och film. Jag har ett stort rekvisitaförråd med allt från porslin och glas till tyg och annat som behövs när man stylar upp en maträtt. Jag jobbar både i egen studio med kök och “on location”.

Matkreatör

Som matkreatör hjälper jag kunder med allt från att ta fram recept till kokböcker, webb och broschyrer till att testa och utveckla deras livsmedelsprodukter.

Matstrateg- och kommunikatör

Med lång erfarenhet från marknadsföring och kommunikation hjälper jag idag organisationer och företag inom livsmedelsbranschen att nå ut till sin målgrupp. Jag arbetar med allt från att ansvara för hela projekt till event och synlighet i butik.

studio

Studion

Foto- och matstudio

Ventilstudios är en kreativ foto- och matstudio i Malmö. Studion driver jag tillsammans med min man Torbjörn Lagerwall, fotograf.

Genom åren har vi arbetat med ett stort antal olika kunder inom livsmedelsbranschen. Material har bland annat tagits fram till kokböcker, broschyrer, förpackningar, säljmaterial, webb och sociala medier.

Följ mig på instagram

morotter

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.