Okategoriserade

Våren 2004 bestämde jag mig för att säga upp mig från en fast tjänst inom mediebranschen för att kasta mig ut i den osäkra världen som frilansare. Sedan dess har det hänt mycket och vintern 2015 ombildade jag min enskilda firma till ett AB. Under årens lopp har jag sakta men säkert arbetat upp en stabil kundkrets och idag arbetar jag främst med företag inom matbranschen.

Jag har samlat mina kunskaper inom webb, kommunikation, marknadsföring och mat under ett och samma tak. Mina senaste projekt har varit att projektleda och driva webbsajter, utbilda mathantverkare, koordinera och projektleda event, skapa och styla recept, göra redaktionell research, skriva nyhetsbrev och uppdatera sociala mediekanaler åt kunder.

Är du mer nyfiken på vem jag är och vad jag gör om dagarna hittar du mig via Facebook, Twitter, Linkedin och Instagram eller så kan du helt enkelt slå mig en signal eller skicka mig ett mail.

Om du vill träffa mig så hittar du mig nere i de gamla SJ lokalerna på Kirseberg där jag sitter tillsammans med Torbjörn Lagerwall, Marie-Louise Friberg och Martin Nyberg. Titta gärna in på Ventil som jag driver tillsammans med Torbjörn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Post comment